Search

Mad

Aqua Maris Sense /

Noget ikke fundet her denne praparata.

Tog på råd fra et velkendt frazatseft i det nærmeste apotek. hun
Aqua Maris Sense anbefales som det nyeste middel til allergi, og det
Der er ingen analoger i Rusland. Han fortalte mig, at mange nu tager ham på grund af
det faktum at han ikke er forbudt for gravide, pleje og endda børn (fra 2 år). mere
Noget der, hun fortalte mig om kompositionen, at takket være ham er noget skabt i næsen
som en beskyttende film på næseslimhinden og allergenerne kan ikke komme ind
en organisme. Kort sagt besluttede jeg at tage.

Ansøgning Jeg citerer instruktionen: "1-2 injektioner i hver
næsebor 3-4 gange om dagen..... i 10-15 minutter før kontakt med det tilsigtede allergen
eller en anden irriterende "Jeg gjorde det før jeg gik ud: at arbejde og med
arbejde).

Bundlinjen: Jeg kunne godt lide sprayen, jeg vil anvende den i det følgende
år.

Aquamaris giver anmeldelser til børn

Message Angel "tors 16 apr 2015 20:27

pollen sygdom

Meddelelse DOZER »Lør 09 maj, 2015 23:07

pollen sygdom

Meddelelse Syringa »søndag 10 maj, 2015 08:06

pollen sygdom

Meddelelse DOZER »sø 10 maj 2015 14:05

pollen sygdom

Meddelelse DOZER »sø 10 maj 2015 14:05

pollen sygdom

Message Angel "sø 10 maj 2015 15:18

pollen sygdom

Meddelelse DOZER »sø 10 maj 2015 18:43

pollen sygdom

Message Angel "sø 10. maj 2015 20:55

pollen sygdom

Indlæg af Francis »Tue 21 Maj, 2015 00:19

pollen sygdom

Meddelelse Syringa »Mandag 21 Maj, 2015 17:14

Aquamaris Sense

Anmeldelser af stoffet Asmenol og Aquamarise Sens

Sens er med ectoine. Det er normalt foreskrevet for allergier. Men godt

Købt Aqua Maris Sense for allergi, men jeg er ikke allergisk

Hvis næsen er fyldt op, er det bedre at købe en saltvandsløsning i en ballon og skyll næsen med det (grundigt blæse næse før og efter brug). Jeg behandler altid min datter løbende næse den eneste måde. Jeg køber Aqualor fra overbelastning (der er lidt mere salt). I denne Aquamaris er der, ud over saltvand, noget andet stof, som jeg ikke ville risikere at bruge under graviditeten. Det siger, at det er umuligt for sine børn under 2 år, men om gravide er slet ikke kendt.

Piger! Jeg anbefaler en næse spray, der virkelig hjælper børn!

Jeg har ligesom dig købt disse dyre ting, vi har ingen allergier, men næsen fra det øjeblik du går til dsad blev et svagt punkt, næsten det, nyser, og nu er det allerede den anden dag ((og efter søvn et næsebor adderer dårligt, men først efter Nætter er alt. Jeg ved ikke, min hals er ikke rød, jeg har ikke snot. Jeg bruger Miramistin til bare at plaske det to gange om dagen. puffiness og fugtgivende samtidigt på ansigtet

vi mod laviner spare mod ødemer og allergisk overbelastning! Super, Pts blev rådgivet af en god børnelæge til mig, i går min nabo gav barnet en prøve (han er syg), så han sov 15 timer for første gang om et år, hans næse åndede!

Aquamaris Sens næsespray og dets analoger

Aquamaris Sens-spray, der forhindrer forekomsten af ​​en respiratorisk allergisk reaktion. Som andre Aqua Marisas produceres Sens af det kroatiske laboratorium Jadran. Midler har nyskabende struktur og adskiller sig fra sprøjter med havvand. Overvej hvordan man anvender en spray nasal Aquamaris med allergier ifølge instruktionerne, og find ham den nærmeste analoge.

Aquamaris Sens: brugsanvisning

For voksne

Voksne med overfølsomhed over for inhalerede allergener anbefales at sprøjte Aquamaris Sens 2 gange i hver halvdel af næsen.

På trods af at instruktionerne til brug af Aqua Maris Sense næsespray ikke indeholder en beskrivelse af fremgangsmåden til sprøjtning af lægemidlet, kan du anvende standardmetoden, der passer til alle typer af Aquamaris:

  1. Stå op eller sæt dig ned for at aflevere stoffet.
  2. Når du har fjernet beskyttelsesdækslet, skal du holde flasken oprejst til højre næse.
  3. Klem dit venstre næsebor.
  4. Indsæt spidsen grundigt, og tryk en gang, indtil den stopper 2 gange.
  5. Gentag det samme for det modsatte næsebor.

Specificiteten af ​​lægemidlet er forbundet med dannelsen i næsen af ​​en beskyttende film, på hvilken allergener deponeres. Af denne grund skal sprøjtningen af ​​lægemidlet gentages periodisk, herunder efter hver blæser eller vask.

Aquamaris Sens anvendes i hele perioden af ​​forekomst af allergener i luften. I overensstemmelse med instruktionerne er det nødvendigt at sprøjte lægemidlet ind i næsen 15 minutter før kontakt med allergenet (for eksempel før du går udenfor).

For børn

Lægemidlet anbefales til børn med allergi, fra 2 år. Følg vejledningen nedenfor:

  1. Sprøjtning af lægemidlet produceret i en siddende eller stående stilling, idet flasken holdes med værktøjet lodret.
  2. Indsæt sprøjtespidsen af ​​flasken grundigt i højre næse.
  3. Klem dit venstre næsebor eller lad dit barn gøre det selv.
  4. Skub sprøjten hele vejen en gang.
  5. Gentag trin 2-4 for det modsatte næsebor.

Udover voksne kan Aquamaris Sens sprøjtes i næsen af ​​børn med ubegrænset frekvens: før man går en tur, går en tur, blæser ud osv.

Under graviditet og amning

Ectoin, som er en del af produktet, er et helt harmløst stof, der ikke absorberes af slimhinden, trænger ikke ind i vævet og udskilles ikke med modermælken. Dens brug er sikkert. Aquamaris Sens er indiceret under graviditet og ammende kvinder som et middel til på den ene side at reducere allergifremkaldende virkninger signifikant og på den anden side at reducere eller eliminere indtaget af antihistaminer.

Instruktioner til brug for gravide og ammende kvinder ligner dem, der er beskrevet ovenfor.

Sammensætningen og formen af ​​lægemidlet

I modsætning til alle andre Aquamaris-produkter indeholder Sens som allergiklid ikke havvand, hvilket kan forårsage en intoleransreaktion.

Hvad er inkluderet i sprayen:

Salthaltigheden af ​​Sens ligner saltvand - 0,9%. En sådan opløsning er isotonisk med blodplasma, dvs. har en tilsvarende saltkoncentration. Isotoniske opløsninger tolereres godt af næseslimhinden. De som regel ikke forårsager irritation og har en lille desinfektionsegenskab.

Aquamaris Sens fremstilles i en plastikflaske med en opløsning på 20 ml, udstyret med en sprøjtedyse.

Hvordan virker stoffet

Antiallergene egenskaber af et middel bestemmes af dets ectoin.

Forskere har for nylig opdaget, hvordan nogle mikroorganismer kan overleve i aggressive miljøer. De syntetiserer et stof, der danner en film med vandmolekyler, hvilket reducerer kontakten mellem disse mikroorganismer og miljøet. Dette stof blev kaldt ectoine.

Mistanke om mikroorganismer for at modstå de negative faktorer i miljøet blev vedtaget af specialisterne i Jadran Galensky Laboratories. En allergisk person er omgivet af et aggressivt miljø. For at reducere den allergiske reaktion er det ikke kun muligt at blokere histaminreceptorer (som de fleste antiallergiske midler gør), men også for at reducere slimhindehinden med allergener. Ectoin viste sig at være et effektivt stof til dette formål.

Efter indsættelse i næsen danner midlet, takket være ectoin og vand, en film på næseslimhinden. Allergenske partikler sætter sig på denne film, skal ikke komme i kontakt med slimhinden og forårsage ikke en allergisk reaktion. Desuden gør ectoin slimceller mere "stærke" og stabiliserer deres overfladestruktur.

Havsalt, som er en del af produktet, bidrager til:

  • Lindre betændelse
  • regenerering af næseslimhinden
  • normalisering af cellerne i næseslimhinden.

Antiseptiske egenskaber ved salt giver dig mulighed for at kæmpe med bakterier i næsen. Renset vand i Sens-faciliteten letter mekanisk vask af allergener og bakterier.

Indikationer for brug

Brugsanvisning Aquamaris Sens anbefaler at bruge værktøjet i følgende tilfælde:

  • I allergisk rhinitis, ledsaget af irritation af slimhinden
  • til forebyggelse af allergisk rhinitis, forebyggende beskyttelse mod kontakt med allergener;
  • til fugtning af næseskaviteten for mennesker, der bor og arbejder i lokaler med tør eller støvet luft.
til indhold ↑

Hvilke typer allergier anvendes?

Aqua Maris Sens bruges til allergier forårsaget af inhalerede allergener. Sådanne allergener er repræsenteret af to grupper:

  • Plante pollen;
  • husholdningsallergener.

For husholdningsallergener er:

  • Husholdningsstøv;
  • kemikalier, der anvendes i hverdagen (for eksempel luftforfriskere) eller inkluderet i husholdningsartikler (for eksempel møbler);
  • uld, epithelpartikler, biologiske væsker af husdyr;
  • insekter og deres metaboliske produkter;
  • hjemme pollen;
  • svampe og andre mikroorganismer.
til indhold ↑

Er Aquamaris Sense Effektiv?

Svar på effektiviteten af ​​Aquamaris Sens er modstridende. Sammen med den positive, at fastslå, at afhjælpningen hjalp allergikere, er der talrige udsagn fra patienter, som angiver fraværet af nogen udtalt effekt.

Allergikrævende, der gav negative anmeldelser af Aquamaris, forventede i de fleste tilfælde en udtalt antihistamin, antiinflammatorisk eller vasokonstriktiv effekt fra sprayen. Efter at have modtaget ingen af ​​ovenstående betragtede de værktøjet ineffektivt. Desuden henviste mange skeptikere til den høje pris for sprayen, som ikke efter deres mening svarer til det resultat, de ønskede at få for de betalte penge.

Aquamaris virker forsigtigt og meget betinget. Fabrikanten i brugsanvisningen til dette værktøj har bestemt og begrænset grænserne for dens effektivitet.

Filmen dannet på slimhinden efter sprøjtning af lægemidlet beskytter faktisk slimhinden fra kontakt med allergener. Graden af ​​reduktion af den allergiske reaktion afhænger af to faktorer:

  • Allergi individuel følsomhed;
  • koncentration af allergener i luften.

Desuden arbejder de sekretoriske celler i slimhinden konstant og opdaterer næsesekretionen. Dette fører til fortynding og erosion af filmen dannet af ectoin. For ikke at nævne, at en person nyser og blæser hans næse og hjælper med til fysisk at fjerne ectoin fra næsen.

For en varig effekt er det derfor nødvendigt at sprede agenset regelmæssigt igen og igen. Fabrikanten i brugsanvisningen Aquamaris Sens angiver ikke, hvor ofte agenten skal bruges i løbet af dagen. I praksis vil det for en allergisk person være nok en gang hver anden time, for den anden - hvert 15. minut. Dette bør overvejes, når man beslutter at bruge en spray.

Kontraindikationer og bivirkninger

Aquamaris Sens er kontraindiceret i følgende tilfælde:

  • Børn op til 2 år;
  • med individuel intolerance.

Nogle forbrugere har rapporteret bivirkninger som:

  • Øget nasal udledning
  • udseende forårsaget nasal overbelastning.

Det skal bemærkes, at disse reaktioner er sjældne. I de fleste tilfælde er stoffet godt tolereret og forårsager ikke bivirkninger.

Liste over billige lægemiddelanaloger

Laboratorier Jadran er den eneste farmaceutiske producent, der producerer ectoin væske næsespray.

Til omtrentlige og billigere produkter kan tilskrives talrige løsninger til nasal hygiejne:

De ovennævnte sprøjter indeholder renset vand med tilsætning af havsalt i en koncentration på 0,65-1,2%. Disse midler hjælper med at skylle allergener fra næseslimhinden, reducere hævelse og fremme regenereringsprocesser. De forstyrrer imidlertid ikke kontakten med irriterende stoffer og er derfor mindre effektive.

Hvad er bedre Aquamaris Sens eller Aqualor Soft?

Mange forbrugere er interesserede i spørgsmålet om, hvorvidt Aquamaris Sense har en analog i Aqualore produktlinjen, produceret af den internationale interesse Stada. Især spørger de, om Aqualor Soft eller Aquamaris Sens er bedre.

På trods af at disse er helt forskellige betyder, lad os sammenligne deres grundlæggende egenskaber og parametre.

Tabel 1. Sammenligningsegenskaber for Aquamaris Sens og Aqualor Soft.
AQUA MARIS SENS

Aqua Maris Sense, der prøvede?

Kommentarer

Forsøgte at vide, men ikke kun anvendt til barnet, men til mig selv. Jeg har allergier over for katte, så han reddede mig under graviditeten, og selv nu fodrer jeg ham, Aqua Maris Sense er altid i sin taske i tilfælde af et uventet møde med en kat) instruktionerne viser, at han laver en film i næse og allergener kan ikke komme ind.

Vi foreskrev det også om foråret, da blomstringen begyndte. Ifølge instruktionerne kan du børn med 2 år. Inde i kun naturlige ingredienser, intet farligt. Hovedelementet i ectoin skyldes det og skaber en beskyttende film på slimhinden, som ikke tillader at allergener trænger indad.

Vi kunne godt lide det, lavede et par pshik 15-20 minutter før vi gik udenfor og gik stille.

Tak. Og hvordan har du det? Efter ham tørrer næsen ikke for eksempel? Om hvor meget er nok?

Jeg prøvede det på mig selv, jeg har det fint, det giver ingen ubehag. Der var ingen kløe, tørhed og lignende. Min Dimka klagede heller ikke, gik med glæde.
Vi har nok til blomstringsprocessen 1,5-2 flasker, men vi springer ikke konstant, men kun for at spise for at gå udenfor.

Alligevel besluttede jeg, og fortryder ikke. Tak for rådene gjorde jeg bare det. Lizok var ikke foruroliget og klagede ikke. Selvom blomstringen ikke er overstået endnu, bruger vi, jeg ved virkelig ikke hvor mange flaconter vi har brug for, men den første kommer op i slutningen, vi går lang tid og ofte.

Fortæl mig, hvor meget en krukke er nok? Vi bruger nu Prevalin 280doz, til prisen det samme. men ifølge instruktionerne er han 6 år gammel. og jeg vil gerne sammenligne, hvor længe det vil være nok

lille information, fordi stoffet er relativt nyt (lige optrådt for et år siden). Vi gjorde det sidste år, vi havde ingen anmeldelser overhovedet. Jeg tog det på egen risiko og prøvede det på mig selv først))) Det forårsager ikke noget ubehag, næsen tørrer ikke. Over tid var jeg overbevist om, at det virkelig beskytter mod allergener, i lang tid brugte både min datter og jeg på gaden og intet, ikke en enkelt nys, som de siger.

Spray nasal NUCLEAR Aqua Maris SENS til behandling og forebyggelse af allergi - tilbagekaldelse

Aqua Maris fortsætter med at forbløffe sig! Vi redder os selv fra allergier til blomstring uden antihistaminer! Hvem og hvordan vil lette den nye udvikling af svenske forskere fra plaget og lidt mere om de frugter, der øger allergi til blomstring, er mere detaljerede i tilbagekaldelsen.

I flere år nu er min sommerlykke blevet forfærdet af en generende allergi til blomstring af urter. Det ser ud i begyndelsen af ​​juni og kan ledsage mig til efteråret.

Jeg tror, ​​at min allergi ikke er den stærkeste, det er først manifesteret af hyppig nysen, så er nasal overbelastning og snoet forbundet, godt, det mest uudholdelige for mig er kløen i øjenlågene. Øjnene kløder så meget, at det simpelthen er umuligt at ikke gnide dem, hvilket generelt er umuligt at gøre. Nogle gange glemte jeg mig selv og gned dem, så øjenlågene svulmede op.

Generelt begynder jeg normalt i mit tredje trin at tage antihistaminer. De lindrer symptomerne på allergi i et stykke tid, men i løbet af sommeren er jeg nødt til at gå tilbage til dem flere gange.

Generelt kan jeg ikke lide at drikke piller meget, så så snart jeg så vandapoteket Maris Sense fra allergier og læste vejledningen, kunne jeg ikke afholde mig fra at købe dem.

Selvom prislappen er lidt skræmmende.

PRIS: 450r.

VOLUME: 20 ml.

Min mand var klar til at bryde mig))) og hvorfor købte jeg med ham en lille flaske af dette vand til 450r.

Så den vigtigste forskel Aqua Maris Sense fra alle andre aqua Maris.

INGREDIENSER:

Ectoin, havsalt, renset vand.

Hvilken slags dyr er denne ectoin, og hvordan vil det redde os mod allergier?

Faktisk er der sket et mirakel. Enten blev græsset tørret op med 35-40 graders varme og derefter vasket væk af regnen (normalt i juni er vi køligere), men siden midten af ​​juni har jeg været uden allergi.

Det hele startede som altid, i begyndelsen af ​​juni: nysen, snot, stuffiness. Og fra den anden uge begyndte at forbinde kløe århundrede. På det tidspunkt købte jeg aqua maris sans. Startet sprinkling som skrevet i instruktionerne. I starten rensede hun næsen med de sædvanlige aqua maris, og derefter sprøjtede de sensei for at skabe en beskyttende membran, der forhindrer indtrængning af allergener gennem slimhinden. Sørg for at bruge det før du går til landet og til naturen, hvor der er mange urter, og også for natten - om natten af ​​en eller anden grund lægger det næse og bliver ubehageligt at sove.

Smurt øjnene med en beroligende creme, men det hjælper kun i begyndelsen, hvis allergi rydder op - kun antihistaminer hjælper.
I princippet bemærkede jeg en forbedring efter et par dage, og efter en uge (måske lidt mere) forlod alle symptomerne mig og hidtil er de ikke i stand til at vende tilbage.

Jeg tog ikke antihistaminer i år.

Jeg vil også bemærke, at i overførslen af ​​Malysheva har jeg ved et uheld hørt, at den søde kirsebær er histamin, og at den intensiverer allergien til blomstringen. Selvfølgelig kunne jeg ikke helt forlade kirsebær. I år spiste jeg det, indtil blomstring af urter begyndte at plage mig med allergier. Og selv følte den sidste gang, som fra den næste del af kirsebær i min hals. Jeg spiste det ikke mere, men jeg formåede at spise det meget))

Måske hjalp det i min kamp med allergier. Tilsvarende, i dette tilfælde vil du ikke gætte. Allergi er en uforudsigelig ting, men jeg har bestemt følt virkningen af ​​Aqua Maris Sense. Jeg ved ikke, om det vil hjælpe astmatikere og mennesker med alvorlige allergier, men jeg synes det er et forsøg værd.

Jeg vedlægger nedenstående vejledning, for øvrigt er der ikke engang graviditet i kontraindikationer, kun et barn under 2 år, men det skyldes frigivelsesform (spray).

Aqua Maris Sense Allergy Spray instruktioner til brug

Aqua Maris Sense Nasal Spray er et middel til behandling og forebyggelse af allergi.

Lægemidlet er lavet på basis af naturlige komponenter, fordi det ikke forårsager uønskede ændringer og kan anvendes til behandling af allergiske reaktioner siden en alder af to.

Hvilke typer allergier bruger AQUA MARIS® SENS NASAL SPRAY?

Aqua Maris er en næsespray og er derfor beregnet til behandling af allergier, der påvirker øvre luftveje.

De vigtigste indikationer for brugen er:

  1. Allergisk rhinitis. Spray anvendes i denne sygdom for at eliminere dets symptomer - nasal overbelastning, kløe, nysen, slimudslip.
  2. Oprettelse af beskyttelse af slimhinden i næsen fra allergener - pollen af ​​planter, husstøv, dyre spytprotein, skimmelsporer. Forstærkning af beskyttelsesfunktionen er forebyggelsen af ​​en anden tilbagevenden af ​​allergisk rhinitis.
  3. Holde næsens slimhinde i en fugtig tilstand, der lindrer tørhed og ubehag. Aqua Maris Sens anbefales at bruge i værelser med aircondition, i tørt, støvet og varmt vejr, når du arbejder med kemikalier.

Hvad er et stof

Aqua Maris Sense Nose Spray er det nyeste præparat, der kun indeholder naturlige ingredienser. Der er ingen konserveringsmidler eller andre ekstra stoffer i produktet, hvilket gør dets brug sikkert.

Ectoin er et biologisk aktivt stof, som svenske forskere har formået at isolere fra ekstremofiler, der lever i et ugunstigt miljø for andre mikroorganismer.

Det er ectoin, der udfører en beskyttende funktion, og på grund af denne skadelige virkning på halofile mikroorganismer er der ingen.

På overfladen af ​​slimhinden danner det stærke bindinger med flere vandmolekyler, det viser sig et specielt hydrokompleks, som beskytter væggene i næsen fra indtrængningen af ​​allergener ind i dem.

De vigtigste egenskaber ved ectoine, som er en del af sprayen, omfatter:

  • Dannelse af en beskyttende hydrofil i næsen;
  • Forebyggelse af binding af allergener på slimhinden;
  • Antiinflammatoriske og regenererende virkninger på indersiden af ​​næsepassagerne.

Med udviklingen af ​​allergier forhindrer brugen af ​​en spray med ectoin den videre udvikling af allergier og reducerer de symptomer, der allerede er opstået.

Den anden bestanddel af stoffet Aqua Maris Sens er naturligt havsalt. Det hjælper med at fjerne allergener, støvpartikler og slim fra næseslimhinden.

Sporelementerne indeholdt i havsalt forbedrer funktionen af ​​det cilierede epitel, under deres indflydelse bliver den inflammatoriske proces reduceret og slimlaget genoprettes hurtigere.

Lægemidlet er tilgængeligt som en spray og anvendes intranasalt, det vil sige til injektion i hver nasal passage.

Hætteglasset indeholder 20 ml opløsning, sprøjtning udføres ved anvendelse af en dispenser.

Oprindelsesland - Tyskland.

Princippet om lægemidlet

AQUA MARIS® SENS NASAL SPRAY, efter kontakt med næseslimhinden, interagerer med vand, og denne forbindelse fører til dannelsen af ​​en tynd beskyttelsesfilm.

Hydrofilm forårsager ikke ubehag, men det er så tæt, at de allergener, der falder på det, simpelthen ikke kommer ind i næsens væg og ikke kommer i kontakt med cellerne.

Og for at udvikle allergisk rhinitis er et immunrespons til stimuli nødvendigt.

Men da allergener ikke trænger ind i kroppen, opfatter immunsystemet dem ikke som fremmede organismer.

På grund af det cilierede epithels funktion fungerer de allergener, der er afsat på hydrofilmen, gradvist fra næsen.

Det er muligt at fremskynde deres fjernelse ved at sprænge og skylle; disse procedurer anbefales til allergikere efter at have besøgt naturområder, gaderne, efter rengøring af huset.

Sådan bruges stoffet til voksne og børn

Spray børn ældre end 10 år, og alle voksne anbefales at sprøjte 3-4 gange om dagen. Enkeltdosis - 1-2 klik på dispenseren.

Børn, der er to år og derover, injicerer stoffet i samme dosis, men under kontrol af en voksen.

AQUA MARIS® SENS NASAL SPRAY bør fremstilles inden første brug.

For at gøre dette fjernes en beskyttelseskappe fra flasken, dispenseren trykkes 2-3 gange, hvilket fører til fjernelse af luft.

Hvis sprayen blev lagret i vandret position og derefter for at genoprette dens funktion, er det nødvendigt at overføre hætteglasset i en vertikal position og foretage så mange klik som nødvendigt for at adskille medicinen fra dispenseren.

Før du bruger aerosolen, skal næsepassagen rengøres grundigt.

Den følgende algoritme består af flere faser:

  • Beskyttelsesdækslet fjernes fra flasken;
  • Flasken skal tages på en sådan måde, at midter- og pegefingeren er placeret på sprøjten på hver side af sprøjtetoppen. Tommelfingeren skal holde sprayen nedenunder;
  • Hovedet skråner lidt fremad, et næsebor presset med en finger;
  • Åndedræt gøres omhyggeligt gennem den frie nasale passage;
  • Tryk sprøjten brat og fast. Hvis det gøres korrekt, falder spraystrålen ind i næsepassagen. Åndedræt er ikke nødvendig.

For at irrigere en anden nasal passage, gentages alle handlinger.

Efter behandling fjernes nebulisatoren med et væv, og en hætte sættes på den.

Aqua Maris Sense er designet til individuelt brug - af hygiejniske normer bør det ikke gives til fremmede.

Kontraindikationer

AQUA MARIS® SENS NASAL SPRAY anvendes ikke til overfølsomhed over for lægemidlet. Medicin som sprøjte er forbudt at bruge indtil en alder af to.

Midlertidige kontraindikationer er skader på næse, kirurgi, næseblod.

Særlige instruktioner

Lægemidlet er ikke blevet testet hos gravide og ammende kvinder, så du bør konsultere en læge, inden du bruger disse kategorier af mennesker.

Aqua Maris Sense er ikke vanedannende, så det kan bruges i lang tid og så ofte som nødvendigt.

Hvis lægemidlet anvendes til profylakse, skal vandingen af ​​næse slimhinder udføres 10-15 minutter før den tilsigtede kontakt med det allergeniske stof.

Det anbefales, at sprayen anvendes systematisk i hele blomstringsperioden for planter, der er allergiske over for den enkelte person.

Hvis der udføres blæser eller vask af næsepassagerne, skal præparatet sprøjtes igen i dem.

Holdbarhed og opbevaringsforhold

AQUA MARIS® SENS NASAL SPRAY er opbevaret på et tørt sted. Temperaturen i den omgivende luft må ikke overstige 25 grader. Med forbehold for overholdelse af alle opbevaringsregler når oplagringslængden tre år.

Komplette anvisninger til brug Aqua Maris Sens.

anmeldelser

Olesya, Moskva, 26 år gammel.

"Spray fra allergisk rhinitis kaldet Aqua Maris Sense blev ordineret til vores barn af en allergiker. Han anbefalede at bruge den, før han besøgte gaden, parken, skoven, det vil sige de steder, hvor hans søn havde nysen, næset næse og løbende næse.

Indtil nu har vi kun kunnet bruge det nogle gange, men vi er tilfredse med resultatet.

Det er umuligt at sige, at Andrey begyndte at føle sig i naturen som en almindelig person, men hans velvære er allerede brudt, og det spiller godt i flere timer. Tak både til lægen og skaberne af sprayen. "

Zhanna, Tolyatti, 34 år gammel.

"Jeg kan sige, at sprayen ikke hjalp os med min mand. Vi har begge allergier med erfaring og håbede, at stoffet vil redde os om foråret og sommeren af ​​overbelastning og konstant nysen.

Ja, frie vejrtræk blev genoprettet, men det passer bare ikke for nogle få minutter.

Til prisen er dette lægemiddel ikke værd at købe. Men sprayen Avamis hjalp. "

Natalia, Kursk, 44 år gammel.

"For to år siden begyndte en rhinitis at forstyrre mig, som blev manifesteret af alle de ubehagelige symptomer på denne sygdom.

Først besluttede jeg at det var koldt og behandlet hende med alle mulige dråber og andre midler. De fik kun midlertidigt dem til at føle sig bedre.

Efter en måned med sådan smerte måtte jeg gå til klinikken, hvor de fandt ud af, at det var en allergi for flere planter på én gang.

Blandt andre lægemidler ordinerede lægen Aqua Maris Sense spray til mig, dette lægemiddel var godt tolereret og tørrede ikke næseslimhinden.

Men jeg har tilknyttet mit opsving i det år med generel behandling. Det følgende år gentog situationen sig selv, og jeg begyndte at bruge kun denne spray, og det hjalp.

Hvis jeg ikke glemte at sprøjte det, følte jeg mig godt hele dagen. Men det var værd en dag eller to "hvile", da mine allergier kom tilbage med en ny kraft.

Det er selvfølgelig ubehageligt, at jeg fik denne sygdom, men Aqua Maris tillader mig at udholde den varme sæson med værdighed. "

Oleg, Belgorod, 35 år gammel.

"Aqua Maris Spray hjælper mig med at forhindre udviklingen af ​​allergisk rhinitis i uld.

Hunden bor sammen med mine forældre, og tidligere kunne jeg ikke blive hos dem i mere end to eller tre timer, og så måtte jeg drikke antihistaminer.

Nu med dette lægemiddel kan jeg kigge godt på dyrene i en hel dag. "

dommen

Aqua Maris Sense Spray er ikke egnet til alle allergikere, dette bekræftes af både læger og patientanmeldelser. Men stadig er det i de fleste tilfælde et effektivt stof og kan i høj grad lindre patientens lidelser.

Derfor, inden du beslutter dig for køb af stoffet, skal du kontakte din allergiker, finde ud af din nøjagtige diagnose og genlæse denne artikel.

Midler til forebyggelse og behandling af allergisk rhinitis

Et innovativt værktøj til forebyggelse af udvikling af allergisk rhinitis baseret på et unikt stof Ectoin til voksne og børn fra 2 år.

Hvad er en
Aqua Maris® Ectoin?

Dens aktive komponent EKTOIN beskytter næseslimhinden fra fastgørelsen af ​​allergener, hvilket reducerer sandsynligheden for en allergisk reaktion signifikant.

Ectoin er den seneste udvikling inden for bioteknologi. Dette organiske stof danner stærke forbindelser med vandmolekyler, der danner en beskyttende film, der forhindrer allergener i at slå sig ned på næseslimhinden. Således er den videre udvikling af en allergisk reaktion blokeret, og sværhedsgraden af ​​manifestationer af allergisk rhinitis er reduceret.

Hvad er nyttigt at vide om allergisk rhinitis?

Allergisk rhinitis (løbende næse) er en betændelse i næseslimhinden, der opstår under indånding af allergener og kan forekomme i form af en akut eller kronisk sygdom. Allokere sæsonbetinget og flerårig allergisk rhinitis.

Seasonal Allergic Rhinitis

Det opstår på grund af manglende tolerance for pollen i løbet af blomstringsperioden for nogle planter og vises strengt på et bestemt tidspunkt på året. Pollen bæres af vinden over store afstande. En tur til en region, hvor allergeniske planter er i blomst kan forværre sygdommen.

Tre perioder, hvor koncentrationen af ​​pollen i luften er forøget:

  • SPRING (blomstrende træer)
  • SOMMER (enggræs)
  • HØST (ukrudt)

Hele året allergisk rhinitis

Årsagen til udvikling er allergener, som en person er i konstant kontakt med. Disse er som regel husholdningsallergener: mikro-mider, dyreblæser, husholdningskemikalier.

! Da allergener forsvinder fra den omgivende luft (under regn, om vinteren), svækker symptomerne eller forsvinder.

Aqua Maris® Ectoin

  • Interfererer med kontakt med allergener med en næse slimhinde
  • Forhindrer den videre udvikling af en allergisk reaktion.
  • Det har beskyttende og anti-inflammatoriske egenskaber.

Børn fra 2 år og voksne 1-2 indskud i hver næsebor 3-4 gange om dagen.

Om nødvendigt kan det bruges så ofte som nødvendigt. For maksimal profylaktisk virkning bør Aqua Maris® Ectoin Næsespray anvendes 10-15 minutter før kontakt med et mistanke om allergen eller anden irritation.

Inden du anvender Aqua Maris® Ectoin, skal du bruge Aqua Maris® Norm eller Aqua Maris® Device til at rengøre og klargøre næseslimhinden. Dette vil opnå den maksimale terapeutiske effekt.

Aqua Maris® Ectoin Næsespray skal anvendes systematisk i hele perioden med aktiv blomstring og dusting af allergen-signifikante planter.

Det anbefales at genbruge Aqua Maris® Ectoin Næsespray efter hver nasal hulrumsrengøring (udblæsning eller skylning).

Begyndte at bruge, ifølge den vane af pshikala hver 1.5-2 timer ca. Men på en eller anden måde gik min unge mand og jeg til parken, efter at have gået i tre timer og kom hjem, opdagede jeg, at jeg forlod min spray derhjemme. dvs. for hele denne tid havde jeg ikke brug for at bruge dem! Dem, der lider af allergier, vil indse, at dette er en fantastisk følelse.

For mig selv konkluderede jeg, at Aqua Maris Ectoin kun er en tryllestav for gravide, og ikke kun for dem. Så planlægger jeg også at bruge denne spray, da brugen syntes mere økonomisk end at bruge en bunke af mine præparater på samme tid.

Den vigtigste aktive ingrediens Ectoin 2 g.

Ectoin - en fornemmelse inden for bioteknologi

  • Opdagelsen af ​​svenske forskere
  • Et unikt stof produceret af specielle mikroorganismer "extremophiles" for at beskytte mod negative miljøforhold
  • Danner stærke forbindelser med vandmolekyler på overfladen af ​​næseslimhinden
  • Danner beskyttende hydrofilm
  • Interfererer med fastgørelsen af ​​allergener og "lanceringen" af en allergisk reaktion
  • Det har bevist antiinflammatoriske egenskaber.
  • Det har ingen kemiske analoger

Aqua Maris® Ectoin er et helt naturligt produkt med høj sikkerhedsprofil. Ifølge statistikker er allergisk rhinitis hos børn under 1 år ret sjælden, så yderligere forskning med deltagelse af små børn er ikke tilrådeligt.

Eliminering af allergier involverer forebyggelse af kontakt med det problematiske allergen. I øjeblikket er en stor udvikling blevet modtaget af industriindustrien i forbindelse med fjernelse af allergener fra boligområder (primært husstøvmider). Disse er specielle vaskemidler, vaske støvsugere, filtre, specielle stoffer til pudebetræk og sengelinned, der ikke tillader allergener at passere. Elimineringsbehandling er fjernelsen af ​​et allergen fra overfladen af ​​slimhinderne i næsehulen. Til disse formål er vask med sædvanligt sterilt vand ikke egnet. På grund af den betydelige forskel i osmotisk tryk af vand og nasal sekretion kan den normale funktion af cellerne i næseslimhinden og processen med selvrensning forekomme. Til skylning af næsen anbefaler lægerne at bruge løsninger af naturligt havvand, som i deres osmotiske sammensætning er tæt på blodplasma (Aqua Maris® Norm, Aqua Maris® Baby, Aqua Maris® Lake). Ud over den mekaniske fjernelse af allergener, mætter sådanne midler slimhinden med nyttige mikroelementer, beskytter den og genopretter lokal immunitet. I øjeblikket er elimineringsbehandling en forudsætning for den komplekse behandling af allergier.

• Hvis du skal gå ud eller rense huset, 10-15 minutter før kontakt med det mistænkte allergen, skal du bruge profylaktisk Aqua Maris® Ectoin. Det skaber en umærkelig beskyttelsesbarriere på næseslimhinden, som forhindrer sedimentation af allergener, hvilket signifikant reducerer sandsynligheden for en allergisk reaktion.
• Efter hver gang skal du vaske dit ansigt og hænder med køligt vand, skifte dit tøj for at slippe af med afregnet pollen eller støv.
• Fjern fra lejlighedstæpper, gardiner, bløde legetøj og andre genstande, der hurtigt akkumuleres støv.
• Lav en våd rengøring af lokalet, hvor du er placeret flere gange om dagen.
• Tør ikke dit tøj på gaden, da pollen kan akkumulere på den.
• Start ikke kæledyr, da uld har stærke allergifremkaldende egenskaber.
• I blomstringsperioden er det uønsket at gå ud på blæsende dage. Hvis det bliver nødvendigt at ventilere rummet, skal du hænge en fugtig klud på vinduet, som i nogen tid vil blive en barriere fra pollen.

Ectoin er et lille molekyle og tilhører klassen af ​​cykliske aminosyrer. Det er fremstillet af mikroorganismer ekstremofiler for at beskytte deres egen krop mod aggressive miljøfaktorer (forøget saltholdighed, høje eller lave temperaturer). I slutningen af ​​80'erne - begyndelsen af ​​90'erne. Opdagelsen af ​​ekstremofiler i det 20. århundrede og den efterfølgende opdagelse af usædvanlige produkter af deres vitale aktivitet med usædvanlige egenskaber forårsagede en stigning i interesse for det videnskabelige samfund og bioteknologibranchen. I øjeblikket er der undersøgelser på vej for at bekræfte den terapeutiske virkning af ectoin i dermatologi (behandling af psoriasis), pulmonologi (inhalation for lungebetændelse, astmatiske reaktioner), gastroenterologi (Crohns sygdom) og neurologi (Alzheimers og Parkinsons sygdom, type 2 diabetes). Ectoin har unikke kemiske egenskaber, som det er i stand til at tilvejebringe en beskyttende og antiinflammatorisk virkning. Det er giftfri og har ingen systemisk virkning på kroppen. Ectoin har en høj affinitet for vandmolekyler og er i stand til at danne en "hydrationsbarriere" på næseslimhinden, som beskytter den og forhindrer skadelig kontakt med allergener.

Aqua Maris® Ectoin kombineres med alle midler, der anvendes i allergisk rhinitis, herunder antihistaminpræparater. Aqua Maris ® Ectoin, som er en del af Aqua Maris, danner en stærk ectoin-hydrokompleks på slimhinden, som gør den resistent over for allergener og reducerer sværhedsgraden af ​​en allergisk reaktion. I løbet af undersøgelsen blev det bevist, at brugen af ​​Aqua Maris® Ectoin i kombination med andre antiallergiske lægemidler har en mere udtalt terapeutisk virkning end brugen af ​​kun ét antihistaminlægemiddel.

Aqua Maris® Ectoin er ikke vanedannende. Ansøgningens varighed er ikke begrænset.

Aqua Maris® Ectoin er godkendt til brug under graviditet og amning. Den vigtigste aktive ingrediens, ectoin, går ikke ind i blodet og har ingen systemisk virkning, men forbliver på overfladen af ​​næseslimhinden, der skaber et beskyttende lag og forhindrer fastgørelsen af ​​allergener.

Aqua Maris® Ectoin bør bruges hver gang en person, der lider af allergisk rhinitis, planlægger at "møde" med et potentielt allergen. I sæsonen af ​​pollinose bør dette gøres dagligt, med allergier overfor dyr, pollen, husholdningskemikalier og med øget følsomhed over for husstøv. Aqua Maris® Ectoin anvendes 10-15 minutter før kontakt med det tilsigtede allergen eller anden irritation. Effekten varer ca. 3 timer. Før du bruger Aqua Maris® Ectoin, skyl din næse med Aqua Maris® Norm eller Aqua Maris® Lake for at forberede slimhinden til brug af antiallergisk medicin - dette vil opnå den maksimale terapeutiske effekt.

Aqua Maris Sense: brugsanvisning

Allergisk rhinitis er en negativ manifestation af immunsystemet til visse stimuli. Allergen kommer på næseslimhinden og forårsager udslip, overbelastning, kløe og andre symptomer. I denne situation kommer Aqua Maris produkter til undsætning. Dette er den nyeste udvikling af kroatiske farmakologer, repræsenteret af naturlige lægemidler, der bekæmper udviklingen af ​​allergisk rhinitis, samt deltager i dens forebyggelse.

Et af de effektive stoffer af dette mærke er Aqua Maris Sense Spray. Denne medicin er designet til at hjælpe patienter med allergier og forhindre dets udvikling. Lægemidlet er helt sikkert, hvilket næsten ikke forårsager uønskede hændelser. Det bruges derfor ikke kun til voksne, men også til børn fra to år.

Indikationer for brug

Spray nasal Aqua Maris Sense anvendes i sådanne tilfælde:

  • Allergisk rhinitis ledsaget af irritation af næseslimhinden
  • Forebyggelse af rhinitis på baggrund af en allergisk reaktion
  • Fugtgivende næsepassagen hos patienter, der lever i et tørt klima.
  • Under operationer i næsehulen.

Sammensætningen af ​​lægemidlet

Aqua Maris Sense Nasal Spray indeholder Ectoin, et unikt naturligt stof, der forhindrer indtrængning af allergener som en aktiv bestanddel. Tilsætningen er havsalt og renset vand.

Lægemidler

Lægemidlet har en udpræget anti-allergisk virkning. Denne egenskab bestemmer hvilken del af stoffet der er ectoin. Apotekere har bevist, at Ectoin er i stand til at afstøde allergener, blokere histaminreceptorer, reducere slimhindekontakt med forskellige irriterende stoffer. Ved anvendelse af produktet i den nasale passage danner det en film, der beskytter slimhinden mod udviklingen af ​​en allergisk reaktion. Desuden styrker sprayen cellerne og stabiliserer deres strukturer.

Havvand, der supplerer lægemidlet, hjælper med at lindre betændelse, genoprette slimhinder og deres korrekte funktion. De antiseptiske egenskaber ved havsalt gør det også muligt at fjerne mikrober og vira.

Udgivelsesformer

Pris fra 320 til 355 rubler.

Lægemidlet tilbydes i form af en spray, der praktiseres intranasalt. Opløsningen er klar, lugtfri, i et hætteglas på 20 ml, pakket i en pakke karton.

Anvendelsesmåde

Brug af Aqua Marisa Sense Spray til børn og voksne er foreskrevet af 1-2 presser i hvert næsebor, 3-4 gange om dagen. Om nødvendigt er hyppigere indsprøjtning tilladt. Børn modtager modtagelse strengt under voksenovervågning. Inden du bruger stoffet, skal du lave et par vandhaner for at fjerne luften. Sæt derefter flasken lodret, læg nebulisatoren pænt ind i næsepassagen og tryk parallelt med vejrtrækningen. Efter behandlingen skal flasken være lukket med en speciel hætte.

Under graviditet og amning

Behandling med Aquamaris hos gravide kvinder og kvinder i fodringsperioden er tilladt, fordi medicinen er helt sikker. Det trænger ikke ind i væv og mælk af materie og har derfor ingen fare overhovedet. I denne periode er instruktioner til anvendelse af lægemidlet identiske med de ovenfor beskrevne.

Kontraindikationer

Værktøjet er ikke foreskrevet for høj følsomhed over for sammensætningen, et barn under 2 år, samt en patient med alvorlige skader i næse, efter operation og med næseblødninger.

Sikkerhedsforanstaltninger

Til hygiejniske formål bør Aquamaris aerosol ikke tilbydes udenforstående.

Når det anvendes til advarselsformål, skal sprøjteinjektioner udføres 15-20 minutter før kontakt med allergenet.

Før sprøjtning er det tilrådeligt at blæse din næse eller vaske.

Systematisk brug af sprayen anbefales til personer, der lider af allergier i blomstringsperioden.

Lægemidlet er ikke vanedannende, i den henseende er det egnet til langvarig brug.

Før du bruger andre lægemidler og denne spray, er det tilrådeligt at holde pause i 15-20 minutter.

Har ingen indflydelse på forvaltningen af ​​transport og andet arbejde med stor opmærksomhed.

Cross-drug interaktioner

Kommunikation med andre lægemidler er ikke rettet.

Bivirkninger

Praktisk set har ingen negative manifestationer, i isolerede situationer kan der være en let brændende fornemmelse i næsen eller udviklingen af ​​en allergi over for stoffets komponenter.

overdosis

Symptomatologi med høje doser af lægemidlet er ikke beskrevet.

Betingelser for opbevaring

Med lægemidlets sikkerhed er det nødvendigt at observere lufttemperaturen ikke mere end 25 grader Celsius. Holdbarhed er ikke mere end 3 år.

analoger

Marimer

Laboratory Gilbert, Frankrig

Pris fra 200 til 470 rubler

Marimer er et farmakologisk lægemiddel, der hjælper med at genoprette næseslimhinden, samt hjælper med at håndtere manifestationerne af allergi og virkningerne af vira og bakterier. Det har vist sig at helbrede inflammatoriske patologier i nasopharynx, allergisk rhinitis osv. Effektivt for både voksne patienter og småbørn fra 1 års alderen.

fordele:

  • Kan kombineres med andre lægemidler.
  • Ikke vanedannende
  • Det er ikke forbudt at bære en baby.

ulemper:

  • Sommetider kan allergier forekomme.
  • Høj pris

Morenazal

Pris fra 120 til 270 rubler

Morenazal er en sikker løsning lavet af naturlig havsalt. Værktøjet er i stand til at opretholde næseslimhinden i en normal tilstand, hvilket sparer den mod eksponering for allergener og forskellige mikrober. Derudover er blandt de positive virkninger af lægemidlet dens antiinflammatoriske og regenerative virkninger. Anvendes i tilfælde af akut og allergisk rhinitis, kronisk nasopharyngeal patologier, adenoider.

fordele:

  • Flere former for frigivelse
  • Anbefales til børn
  • Naturlig komponent.

ulemper:

  • Allergiske manifestationer er mulige.
  • Børn under 1 år kan ikke.

Spray Aqua Maris Sens: brugsanvisning 20 ml

Spray Aqua Maris Sense - et stof, der ikke indeholder konserveringsmidler. Spray frigives uden recept. Udpeget med allergisk rhinitis, for at eliminere tørhed i slimhinden. Udnævnt til både voksne og børn, der er fyldt 2 år.

Registreringsnummer: RZN 2014/1548 af 04/18/2014

Handelsnavn af stoffet: Aqua Maris Sens

Doseringsform: næsespray

Foto af spraypakke Aqua Maris Sense 20 ml, hvor sammensætningen er angivet

Aqua Maris Sense Spray: Sammensætning

Sammensætning pr. 100 ml:
Ectoin - 2 g, havsalt - 0,9 g, renset vand til 100 ml.
Indeholder ikke konserveringsmidler.

Farmakoterapeutisk gruppe: Medicin til behandling af næsesygdomme

Farmakologiske egenskaber
Næsespray Aqua Maris Sens er et naturligt produkt, der lindrer symptomerne på allergisk rhinitis og fremmer regenerering af næseslimhinden beskadiget af allergener.

Næsespray Aqua Maris Sens indeholder en kombination af ectoin og en isotonisk opløsning af havsalt.

Ectoin er et biologisk aktivt stof syntetiseret i naturen af ​​halofile mikroorganismer, der kan eksistere i yderst ugunstige miljøforhold (saltvand og så videre).

Ectoin har kraftige hydrofile og cytoprotective egenskaber, stabiliserer cellemembraner og beskytter dem mod skade ved aggressive miljøfaktorer. På grund af dannelsen af ​​hydrogenbindinger er hvert molekyle ectoin i stand til at binde 4 vandmolekyler; På grund af dette dannes en beskyttende hydrokompleks på overfladen af ​​næseslimhinden, som forhindrer kontakt med allergener med slimhindecellerne.

Således er den videre udvikling af en allergisk reaktion blokeret, og sværhedsgraden af ​​manifestationer af allergisk rhinitis er reduceret. I dette tilfælde er allergenerne fastgjort på overfladen af ​​det beskyttende hydrokompleks og kan effektivt fjernes fra næshulen under vask eller udblæsning.

En isotonisk opløsning af naturligt havsalt bidrager til den mekaniske fjernelse af allergener fra næseslimhinden, renser slimhinden af ​​gade og husstøv akkumuleret på den.

Sporstoffer og mineraler af naturligt havsalt forbedrer funktionen af ​​det cilierede epitel, har antiinflammatorisk og genoprettende virkning på slimhinden i næsehulen.

Ikke vanedannende.

Ansøgningens varighed er ikke begrænset.

Aqua Maris Sense indikationer

  • symptomatisk behandling af allergisk rhinitis for at reducere sværhedsgraden af ​​sådanne manifestationer af allergi, såsom: kløe, nysen, løbende næse og næsestop;
  • beskyttelse af næseslimhindeepitelet mod eksponering for pollen (under sæsonblomstringen), husstøv og andre årsagsmessige allergener hos personer med en allergisk rhinitishistorie for at forhindre forekomst af sygdoms episoder;
  • forebyggelse af tørhed og opretholdelse af den fysiologiske tilstand af slimhinden
    næsemembraner hos personer, der bor og arbejder i ændrede mikroklimatiske forhold (værelser med aircondition og / eller centralvarme, varme og støvede værksteder mv.).

Aqua Maris Sens kontraindikationer

Påvirker ikke reaktionshastigheden ved kørsel eller arbejde med andre mekanismer.

Spray Aqua Maris Sens: billigere kolleger

Spray Aqua Maris Sens: dosering og indgivelsesmåde

Intranasalt.

Børn fra 2 år og voksne 1-2 indskud i hver næsebor 3-4 gange om dagen.

Om nødvendigt kan det bruges så ofte som nødvendigt. For børn under 10 år må du kun bruge sprøjten under overvågning af voksne.

For maksimal forebyggende virkning skal Aqua Maris Sense Spray for Nose anvendes 10-15 minutter før kontakt med det tilsigtede allergen eller anden irritationsmiddel.

Aqua Maris Sense næsespray bør anvendes systematisk gennem hele perioden med aktiv blomstring og dusting af allergen-signifikante planter.

Det anbefales at genbruge Aqua Maris Sens næsespray efter hver nasal hulrumsrengøring (udblæsning eller skylning).

Før først brug skal du fjerne beskyttelseshætten og trykke sprøjten 2-3 gange for at fjerne luften fra den. Skær ikke spidsen. Hvis sprøjtefunktionen er nedsat (for eksempel hvis flasken var i vandret position), skal du trykke på sprøjten flere gange, mens du holder flasken lodret.

Af hygiejniske grunde bør hvert produkt kun anvendes af en person. Efter hver brug skal du tørre spidsen af ​​sprøjtepistolen tør og lukke tæt.

Aqua Maris Sense Side Effects

Udgivelsesformular
På 20 ml i en plastikflaske. En flaske placeres i en karton sammen med brugsanvisninger.

Foto af sprøjteflaske Aqua Maris Sense 20 ml

Opbevaringsforhold
Opbevares ved en temperatur på ikke over 25 ° C på et tørt sted, der er utilgængeligt for børn.

Holdbarhed
3 år. Må ikke anvendes efter udløbsdatoen.

Foto af spraypakke Aqua Maris Sense 20 ml, som angiver udløbsdatoen

Salgsvilkår for apotek
Over disken.

producent:
AO "KADRAN" Galensky Laboratories 51000, Pulac, n / a, Rijeka, Kroatien

Produktionssted:
Stockumer Str. 28, 58453 Witten, Tyskland.

Klager vedrørende produktets kvalitet skal sendes til JSC's repræsentative kontor "Jadran"
Galensky Laboratories i Rusland: 119330, Moskva, Lomonosovsky Prospect, 38, 3.30, tel./fax (495) 970-18-82, 970-18-83
www.aquamaris.ru

Levering: Moskva, tlf. (495) 755-93-95 i Skt. Petersborg, tlf. 003

Foto af sprayemballage Aqua Maris Sense 20 ml, hvor producentens adresse

Spray Aqua Maris Sense 20 ml abstrakt (brugsanvisning) af stoffet i fotos

Foto instruktioner til brug spray Aqua Maris Sense 20 ml, del 1

Foto instruktioner til brug spray Aqua Maris Sense 20 ml, del 2

Foto instruktioner til brug spray Aqua Maris Sense 20 ml, del 3

Foto instruktioner til brug spray Aqua Maris Sense 20 ml, del 4

Spray Aqua Maris Sens: anmeldelser af stoffet

For nylig begyndte jeg allergisk rhinitis, da det viste sig, syntes han om blomstringen af ​​ældrebær. Jeg plejede ikke at have sådanne sår. På apoteket anbefalede apoteket Aqua Maris Sense til mig. Hun begyndte at tage i overensstemmelse med instruktionerne, stoffet bidrog til at fjerne sygdommen godt.

Ekaterina Ryabova, Neftekamsk

Jeg bliver nødt til at gå til landsbyen til min bedstemor den anden dag. Så hun har en rose, og jeg har en allergi over for hende, jeg begynder straks at nyse meget. Sidste gang tog jeg et andet stof med mig, men det hjalp mig ikke meget. På forumet læser jeg, at Aqua Maris Sense klarer sig perfekt med denne sygdom. Jeg forsøgte, det ser ud til at hjælpe. Jeg håber, at min bedstemor endelig vil gøre uden allergiske manifestationer.

Anastasia Zadorozhnaya, Belovo

Dette stof hjælper mig ikke med en stærk nys. Jeg havde en uhyggelig allergisk reaktion fra sprayen. Alt var rødt under min næse og kløende forfærdeligt. Her er sådan et "vidunderligt" dyrt stof, og det er også skrevet, at det kan bruges af børn ved 2 år. Dårlig baby, der vil prøve denne spray!

Irina Sopunova, Kolchugino

Tolerabelt stof, intet særligt i det, jeg kan ikke se. Det hjælper lidt, det er meget dyrt. Bedre for pengene til at købe piller. I mit tilfælde af allergisk rhinitis gjorde jeg bare det.

Andrey Ivanov, Shchekino

I en alder af 5 år havde mit barn en dårlig forkølelse, således at han ikke kunne trække vejret normalt. Vor mor har længe kendt om dette stof, men da vi var i landsbyen, kunne jeg ikke komme igennem hende. Jeg måtte købe enkle dråber, de hjalp ikke. Så jeg plaget barnet, indtil de kom hjem, og vores mor havde ikke en næse til barnet med denne spray. Det hjælper godt og er ikke vanedannende.

Irina Weimer, Omsk

Spray foreskrev mig en læge for at justere slimhindefunktionens funktion i næsehulen. Jeg tog 2 pshik i hver nasal passage, resultatet var jeg ikke meget glad for. Fra forberedelsen tørrer næsen stærkt ud, og det er ikke en meget behagelig fornemmelse.

Anna Borodina, Almetyevsk

Modbydelig spray, som forårsagede mit 2-årige barn til alvorlige allergier. Min baby ved stadig ikke rigtigt hvordan man skal tale, men så snart jeg sprøjter denne spray i næse, siger han bo-bo. Derfor indså jeg, at fra stoffet i et barn begynder at gøre ondt i næsen og stoppet med at give ham dette stof.

Valeria Perfilova, Kizlyar

For at fjerne tørhed i sinus næse begyndte jeg at bruge Aqua Maris Sense spray. Virkningen af ​​det er selvfølgelig god, men nu fugtiger det ikke meget, eller rettere sagt, virkningen af ​​fugt varer ikke så længe jeg gerne vil. Jeg gik til apoteket og købte mig en analog af dette lægemiddel, effekten er den samme. Sandsynligvis virker alle forberedelserne fra denne serie på nøjagtig samme måde, og det er meget dårligt.

Alyona Shishkina, Shakhty

Min ven anbefalede dette vidunderlige værktøj til mig ifølge hendes ord. Jeg håbede, at Aqua Maris Sense spray ville hjælpe mig med at slippe af med vasomotorisk rhinitis. Men så snart jeg læste instruktionerne, indså jeg, at sprayen kun hjælper med allergisk rhinitis, og ikke med vasomotorisk. Derfor købte jeg det ikke. Måske hvis jeg havde druppet ham, ville han have hjulpet mig. Men jeg ønsker ikke bare at bruge penge, uden at vide om det vil hjælpe eller ej.

Lyudmila Ignatov, Kolchugino

Barnet blev plaget af en dårlig forkølelse, pshikala denne spray 3 gange om dagen. Han hjælper et stykke tid. Derfor måtte jeg vaske min næse med en opløsning af sodavand og salt. Det er dårligt, at dette lægemiddel alene ikke medførte det forventede resultat.